RODIZIO ROTTERDAM BRAZILIAN GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rodizio Rotterdam Brazilian Grill. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 2:54 Meh
29 mei 2024 om 20:42 that was the worst churrasco ( brazilian bbq) ever. the veal meat taken waayyyy to far on the cooking point. none of those meat were ever close to coal, wich is the way it should be done at an autentic rodizio house. 0starts if I could .
19 mei 2024 om 23:27 I ordered 1 rodízio completo and received 2, so… that’s awesome hahaha
9 mei 2024 om 8:27 Ribs waren oke. Schrijft op website 100% halal, maar toch varkensvlees gekregen. De Maminha was smakeloos en gerechten werden geleverd zonder sauzen. Ook de abacaxi (geroosterde ananas) van 6,75 was niet geleverd. 66,78 uitgegeven: weggegooid geld.
27 apr 2024 om 22:57 Absoluut geen aanrader! Ons bestelling kwam incompleet. We belden het restaurant, en ze zeiden dat we Thuisbezorgd moeten bellen. Zonder enig verder commentaar verbraken ze de verbinding. Thuisbezorgd heeft ons terug naar het restaurant verwezen!
15 mrt 2024 om 16:41 The amount of beans decreased, the sides in general were better at previous times we ordered and the price increased reasonably. Hopefully it was a one-off thing but does not encourage us to order again
26 dec 2023 om 0:58 Ik heb de rodizio completo. bij menu staat 500 gram gegrild vlees. het vlees was niet eens 300 gram,een niet gegrild. 4 lepel rijst, 4 botjes met 10 gram vlees,en 15 gram friets voor 40 euro was heel weinig voor 2 personen. daarna bij cinese gegan
20 dec 2023 om 20:51 missing items. Good food.
19 dec 2023 om 23:13 Best Brazilian food in the netherlands
19 dec 2023 om 21:44 Wij hadden de rodizio completo. Erg weinig rijst en bonen voor 2 personen. Vlees viel ook tegen voor 2 personen. Is dit braziliaans? Zag er meer hollands uit aan de hoeveelheid.... jammer! Bezorging duurde ook erg lang. 1:30 moeten wachten
17 okt 2023 om 20:21 Food was fine but had turned cold. It seemed the biker had to wait for tpo long.