RODIZIO ROTTERDAM BRAZILIAN GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 95 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rodizio Rotterdam Brazilian Grill. Meer weten? Ontdek meer

15 mrt 2024 om 16:41 The amount of beans decreased, the sides in general were better at previous times we ordered and the price increased reasonably. Hopefully it was a one-off thing but does not encourage us to order again
26 dec 2023 om 0:58 Ik heb de rodizio completo. bij menu staat 500 gram gegrild vlees. het vlees was niet eens 300 gram,een niet gegrild. 4 lepel rijst, 4 botjes met 10 gram vlees,en 15 gram friets voor 40 euro was heel weinig voor 2 personen. daarna bij cinese gegan
20 dec 2023 om 20:51 missing items. Good food.
19 dec 2023 om 23:13 Best Brazilian food in the netherlands
19 dec 2023 om 21:44 Wij hadden de rodizio completo. Erg weinig rijst en bonen voor 2 personen. Vlees viel ook tegen voor 2 personen. Is dit braziliaans? Zag er meer hollands uit aan de hoeveelheid.... jammer! Bezorging duurde ook erg lang. 1:30 moeten wachten
17 okt 2023 om 20:21 Food was fine but had turned cold. It seemed the biker had to wait for tpo long.
16 sep 2023 om 16:02 Very good!!
27 jul 2023 om 9:45 Food was delicious as always. Delivery girl was fast and very kind!
23 jul 2023 om 20:56 Sommige stukken vlees waren erg zwart verbrand
9 jul 2023 om 21:35 Lekker eten. Ik eeet waar ik een volgykrer moet zijn.
27 jun 2023 om 20:39 {gdpr}